1. نماز ظهر و عصر بايد به ترتيب خوانده شود يعني اول نماز ظهر، بعد نماز عصر. همچنين بايد در ميان نماز مغرب و عشا نيز ترتيب رعايت شود، و اگر عمداً نماز عصر را پيش از نماز ظهر يا عشا را پيش از نماز مغرب بخواند باطل است.
2. هرگاه کسي بر اثر اشتباه يا غفلت، نماز دوم را بر اولي مقدم داشته، مثلاً نماز عشا را جلوتر از مغرب خوانده و بعد از تمام شدن نماز متوجه شده نماز او صحيح است.
3. اگر به نيت نماز ظهر مشغول نماز شود و در بين نماز يادش بيايد که قبلاً نماز ظهر را خوانده است، بايد اين نماز را بشکند و بعد از آن نماز عصر را بخواند، و همينطور است در نماز مغرب و عشا.
4. اگر به خيال اين که نماز ظهر را خوانده است به نيت نماز عصر مشغول نماز شود و در بين نماز بفهمد که قبلاً نماز ظهر را نخوانده است، در صورتي که در وقت مشترک نماز ظهر و عصر است، بايد بلافاصله نيت خود را به نماز ظهر برگرداند و نماز را تمام کند و پس از آن، نماز عصر را به جا آورد، و اگر اين اتفاق در وقت مخصوص به نماز ظهر يعني به قدر چهار رکعت از اول ظهر افتاده باشد احتياط واجب آن است که نيت را به نماز ظهر برگرداند و نماز را تمام کند ولي بعداً هر دو نماز (ظهر و عصر) را به ترتيب به جا آورد، و همين تکليف در مورد نماز مغرب و عشا نيز هست.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

transfer24plus اشپزی کلید سازی ذاکری کارشناسی گرافیک و ارتباط تصویری شرکت ساختماني سيتاک Gameline زبان انگلیسی - دکتر نیرومی زاده کُمُد